Åbningstider

Alle hverdage fra 07.30 – 16.00

Find os

Haderslevvej 59, 6630 Rødding

Kontakt os

Ring til os på +45 7455 2101

Værd at vide inden leje

Værd at vide, før du vælger
Nedenstående er din guide, til at vælge den helt rigtige autocamper til ferien.

Kategori A
Fuldintegreret Autocamper – Denne prisgruppe gælder alle vores fuldintegrerede autocampere.

Kategori B
Familie Autocamper – Denne prisgruppe gælder alle vores delintegrerede og alkove autocampere.

Kategori C
Budget autocampere – Denne prisgruppe gælder alle vores van autocampere.

Fuld-integreret
Over førerkabinen er der en lækker dobbeltseng som kan trækkes ned i en god højde når autocamperen holder stille. Pilotsæderne i førerkabinen kan ikke benyttes når sengen er trukket ned. Sengen kan skubbes helt op i loftet, hvilket giver en stor rummelighed idet førerkabinen bliver en integreret del af beboelsen. Pilotsæderne kan drejes 180° rundt til bordet i kabinen, og udgør derved en samlet enhed med resten af autocamperen. Dette betyder at kabinen kan udnyttes fuldt ud, når vognen holder stille. Der er i beboelsen altid enten køjeseng, fast dobbeltseng eller enkeltsenge og/eller en siddegruppe der kan reddes ned til soveplads.

Del-integreret
Førerkabinen er en smule lav og uden soveplads over pilotsæderne. Autocamperen´s front virker mere overskuelig, evt. for nybegyndere og ved bykørsel. Pilotsæderne kan drejes 180° rundt til bordet i kabine, og udgør derved en samlet enhed med resten af autocamperen. I beboelsen er der altid enten en fast dobbeltseng eller enkeltsenge i bag samt en siddegruppe der evt. kan reddes ned til soveplads.

Alkove-model
Over førerkabinen er der en fast dobbeltseng som kan benyttes samtidig med at man kan bruge pilotsæderne i førerkabinen. Pilotsæderne kan drejes 180° rundt til bordet i kabine, og udgør derved en samlet enhed med resten af autocamperen. I beboelsen er der altid enten køjeseng, fast dobbeltseng eller enkeltsenge og/eller en siddegruppe der kan reddes ned til soveplads.

Budget-model

Disse vogne er svingende i designet og vi kan derfor ikke præcisere hvordan de enkelte vogne ser ud.

Indretningsmuligheder
Alle vores luksusautocampere har hver især en unik og optimal indretning. I vores udlejningsbrochure er alle indretningsmuligheder listet og her på hjemmesiden under fanebladet SALG kan man se billeder af alle vores udlejningsbiler ude- og indefra.
NBC står meget gerne til rådighed med vejledning så De får den absolutte bedste løsning.

SE VORES UDLEJNINGSBILER HER

Kontakt os