Åbningstider

Alle hverdage fra 07.30 – 16.00

Find os

Haderslevvej 59, 6630 Rødding

Kontakt os

Ring til os på +45 7455 2101

Autocamper

Oplev verden og friheden i en autocamper fra NBC.

Skal det være driftssikkerhed, fuldendt komfort og luksus i verdensklasse? Eller overlegen motorkraft, som gør selv bjergkørsel til en leg?

Vælg selv med NBC autocampere og fuldend ferien til en nydelse udover det sædvanlige – både sommer og vinter.

Så oplev verden og friheden fra en NBC autocamper …

NBC står altid til rådighed med vejledning af enhver art. Så kontakt os endelig hvis De har spørgsmål feks. vedr. priser, special tilbud, indretningsmuligheder, mulighed for at medbringe husdyr eller noget helt andet.

Leje af Autocamper

Drømmer du om at opleve verden i autocamper? Så kig forbi os, og se det store udvalg udlejningsautocampere. En autocamper er det ideele køretøj til en kør-selv-ferie, hvor du får langt større køreglæde end med en campingvogn på slæb.

Uanset hvad du er til, så har vi den helt rette leje-autocamper til dig. Du kan leje en fuldintegreret luksusautocamper, hvor der ikke mangler noget. Hvis du er på udkig efter en billig leje autocamper, har vi vores ‘budget’ autocampere du kan leje.

Mangler du en minibus, kan vi også hjælpe med det. Kort sagt, så har vi det meste hos NBC.

Skal du leje en autocamper, så kan du læse meget mere om mulighederne og vores modeller under: Værd at vide inden du lejer

SE VORES UDLEJNINGSBILER HER

Se vores priser, brochure og lejebetingelser her:

Autocamper brochure og prisliste

Lejebetingelser

Autocamper til salg

Er du på udkig efter at købe en autocamper, kan vi også hjælpe med det. Vi har et stort udvalg af både nye og brugte autocampere til salg.

I Danmark er vi eneforhandlere af automcampere fra Frankia, Pilote, Bavaria og Giottiline. Vi tilbyder også fordelagtig finansiering igennem Camping Finans v/ Nordea Finans.

Så hele vores udvalg af nye og brugte autocampere til salg

Kontakt os