FRANKIA M-LINE T 7 GD NEO

DKK 999.995,00,-
NY MODEL
Vogn nr. : 746
Kategori: NY
Mærke : Mercedes
Årgang: 2020
Sovepladser : 3
Længde : 6,98
Totalvægt : 3.500 kg
BESKRIVELSE
Mercedes Sprinter CDI, 177 HK, 9 trins automatgear, klimaanlæg, fartpilot, forstærkede foraksler, læderrat, 17″ Mercedes Benz fælge, varmeisoleret førerhus, elektrisk håndbremse, regn sensor, fjernlysassistent og galvaniseret forsinket alko undervogn.
Der er trepunkts seler til 4 personer, i kabinen er der 2 pilot sæder der kan dreje rundt, til bordet, bordet kan drejes ud, så det bliver bredere.

Indirekte belysning med LED hele vejen rundt over hele vognen.

Der er soveplads til 3 personer, dvs. enkelsenge henne i bag hvor man kan ligge en hynde i så der kan sove 3, under enkelsengene i bag kan man vippe sengene op, hvor man her har 2 store klædeskabe.

I køkkenet er der 2 gasblus og en håndvask, der er mulighed for og sætte en plade i køkkenet så man får mere bord plads. Køleskabet 92 ltr., kan åbnes fra begge sider.

Der er et toiletrum med separat brusekabine, når man ikke er i bad, kan man trække toilettet ud, når man ikke bruger toilettet, kan man trække det væk, og så kan man trække en skuffe ud og når man skal bruge håndvasken trækker man den ud.
Vognen er med dobbeltbund og den er helårsisoleret. Lige inde for kabine døren er der en klap i gulvet til opbevaring af fx sko, der er centralforsyning sted hvor man har kabelrulle, friskvand og afløbsslange samlet et sted.
Vognen har et stort bagagerum med stor klap i bag og indgang fra højre side, hvor der ingen kant er ind til rummet. Den er med Thermo Guard Plus, udvendig glasfiber hele vejen rundt, PU skum og kuldfiber og gummihud indvendig i gulvet, siderne er beklædt med alu og filt, så der kan ikke trække vand ind, der er 10 års vandindtrængnings garanti. Varmesystemet er et Trumatic Combi 6E, så vandet kan varmes op på el når vognen er koblet til 220 v.

Kontakt os for mere information og priser
GENERELT
Vogn Id 746
Årlig Grøn Ejerafgift 7.720,- (2020Takst)
Årgang 2020
INDRETNING
Enkeltsenge i bag
Udtræk bar toilet
Opbevaring til sko i dobbeltbunden
Centralforsyning
Karrosseri, Chassis & opbevaring
Dæk nødrep. Sæt
Hjul størrelse 17
Chassis Mercedes
Galvaniseret Alko undervog
Forstærkede foraksler
9 trins automatgear
Motor 177 hk
Fjernlysassistent
Regnsensor
CAMPER DELEN
Radio med Bluetooth
Siddegrp inkl. førestole
Plissé i førerhus
Stor garage i bag
Markise 4 m
Udv. gasudtag
Udv. bruser
Få endnu Mere info & priser
KONTAKT OS