PILOTE P 746 FC SENSATION

DKK 739.800,00,-
Vogn nr. : 744
Kategori: Brugt
Mærke : Fiat Ducato
Årgang: 2020
Sovepladser : 4
Længde : 7,46
Totalvægt : 3.500 kg
BESKRIVELSE
4-personers delintegreret 2020 model. Bygget på en Fiat Ducato 35L, med 6 gear, turbo, intercooler, fartpilot, ABS, centrallås, ALKO luftaffjedring på bagakslerne. aircondition foran under kørsel, 2 airbags, stor radio, elruder, el-spejle, bakkamera og USB stik samt 12v stik i førerhuset.

Der er plissegardiner i både for og sideruderne og 2 drejbare pilotsæder med armlæn.

Truma Combi termostatreguleret varmesystem, kan køre på gas og el.

Campere har forstærket dør med 2 låse, vindue, udvendigt lys samt eltrin. Der er et stort gennemgående bagagerum lugen måler 110×85 cm. Hvor senge i bag kan køre elektronisk op, så det giver et stor bagagerum. Udendørs skuffe. Den har en 90 ltr dieseltank, 140 ltr. Vandtank og en spildevandstank på 90 ltr. Der er et gasrum med 2 gas regulatorer samt crash sensor.

Vognen er indrettet til 4 personer. Centralseng i bag og elektrisk dobbeltseng foran, som kan køres ned. Under centralsengen i bag er der 2 skuffer til opbevaring. Hele sengen kan derudover vippes op og der et herunder 3 rum til opbevaring eller vasketøj. I begge side af vognen er der et klædeskab. Alle sæder er med læder look betræk. Fuldautomastik parabol på tag, solceller på 120W. 19” tv.

Der er køkken i v. side af vognen med køleskab med separat fryseboks, som automatisk slår over på 12v/220v og gas. 2 gasblus med elektrisk tænding og alle skufferne er med soft luk. Der er i h. side et tvskab med tv beslag.

I venstre side af vognen er der en separat brusekabine og i højre side er der et toiletrum. Døren fra toiletrummet kan svinges rundt så der kan lukkes af ned til soveafdelingen.

Tablet til styring af vand og spildevand.

Kontakt os for mere information og priser.

Camper til udlejning. Camperne kan købes efter endt udlejning august 2021 dog kan de købe nu til en ekstra god pris, med forkøbsret hvor man så kan disponere over camperen i den periode den ikke er lejet ud.
GENERELT
Vogn Id 744
Årlig Grøn Ejerafgift 7.720,- (2020Takst)
Årgang 2020
INDRETNING
Queensbed
Dobbeltseng over siddegruppen
Karrosseri, Chassis & opbevaring
Reservehjul
Bakkamera
CAMPER DELEN
Radio DAB
Siddegrp inkl. førestole
Plissé i førerhus
Garage i bag
Markise 4 m
Cykelholder Forberedt
Læderlook betræk på siddefladerne
Fuldautomatisk parabol
Solceller
19
Få endnu Mere info & priser
KONTAKT OS