Åbningstider

Alle hverdage fra 07.30 – 16.00

Find os

Haderslevvej 59, 6630 Rødding

Kontakt os

Ring til os på +45 7455 2101

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på nbc-jels.dk og i forbindelse med køb af autocampere og andre henvendelser i butikken og værkstedet. Her finder du informationer, bl.a. om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og dine rettigheder.

Dataansvarlig
Nb Jels Camper ApS og Jels Autoværksted ApS er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker ansvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.
Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vores data-kontaktoplysning og dataansvarlig er:
Cecilie Christensen
E-mail: mail@nbc-jels.dk
Tlf. 74552101

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger
Du kan bruge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger.

Vi gemmer kun persondata som du oplyser som led i et køb, en registrering, en konkurrence eller indgåelse af kontrakt i butikken. Du vil blive informeret om formålet med indsamlingen af dine data i forbindelse med køb og ved udfyldelse formularer.

Når du handler hos os gemmes der også kun data, som du giver os frivilligt i forbindelse med handel af autocamper, telt, udstyr eller hvis din autocamper eller udstyr skal til reparation eller service på vores værksted, eller hos leverandør.

Dine data er primært navn, adresse, tlf.nr og e-mail.
CPR-nummer skal vi kun bruge i forbindelse med indr. eller omregistrering af din campingvogn, teltvogn eller autocamper og i forbindelse med formidling af lån. Alle CPR-numre slettes efter tre måneder.

Anvendelse og videregivelse af dine data
Vi bruger dine data, som du giver os frivilligt til ordrebehandling primært internt blandt vores medarbejdere.

Vi kan også bruge dine data til f.eks.:
• Forbrugerinformation
• Invitationer – pr. mail
Det kan også være nødvendigt, at videregive dine oplysninger til andre virksomheder, som vi samarbejder med. Dette kan være leverandøren, som skal sende varen direkte til dig, eller leverandøren, der skal give garanti på varen og derfor har behov for at vide hvem du er. Data overgives til SKAT, når vi skal ind- eller omregistrere din autocamper.
Disse virksomheder må kun anvende dine data til ordrebehandling og ikke andre formål.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Markedsføring
Med din accept, bruger vi din e-mailadresse, til at sende vores nyhedsbrev. Har du fået ny mailadresse eller ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du sende en e-mail til mail@nbc-jels.dk, framelding kan også altid ske via vores nyhedsbreve.

Samtykke og tilbagekaldelse
Du kan, når du er i vores forretning, give skriftligt samtykke til, at vi må kontakte dig.
Hvis du ringer til os og bestiller en del, giver du os mundtlig tilladelse til, at vi må kontakte dig.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, vi har om dig og du kan efter henvendelse til os, få dem slettet – medmindre der er nogle handels- og skatteretlige opbevaringsperioder, der skal overholdes. Dette kan eksempelvis være den periode, hvor Nb Jels Camper eller Jels Autoværksted skal give garanti på det købte.