Jels Autoværksted

ÅBNINGSTIDER
Mandag7.30-15.45
Tirsdag-torsdag7.30-16.15
Fredag7.30-13.00
TIMEPRISER inkl.moms
Biler under 3.500 kg.565,00 kr.
Biler over 3.500 kg.615,00 kr.
Autocampere615,00 kr.
NIELS BRÆNDEKILDE
VÆRKFØRER
Danni Iliasoff
SVEND
VÆRKSTEDET

Et alsidigt og professionelt Auto Plus værksted & medlem af Dansk Bilbrancheråd

Jels Autoværksted ApS er et søsterselskab af NBC Niels Brændekilde, som har specialiseret sig i service og reparation af autocampere. Vi servicerer selvfølgelig også personbiler, lastbiler samt busser. Vi har den nyeste teknologi inden for værktøj til reparation af biler, busser og autocampere.

 

Jels Autoværksted er alsidige, hurtige og professionelle

Vi kan bl.a tilbyde klargøring af din bil til syn, rustarbejde med efterfølgende tectylbehandling, reparation af skader, motor, gearkasse og bagtøj, udskiftning af bagtøj, bremser og dæk samt service og udskiftning af tandrem. Herudover kan vi tilbyde montering af alt ekstraudstyr til autocampere, eksempelvis VDO navigation, solceller, gasalarmer, cykelholder, solmarkiser, støtteben m.m.

 

DCU autocamper testcenter

I samarbejde med DCU har vi udviklet et service-koncept specielt for autocampere. Vi udfører en lang række tests og eftersyn som opfylder DCU´s strenge kvalitetskrav. Vi tester både autocampere og campingvogne.

SE TESTS OG PRISER

 

Jels Autoværksted står til rådighed

Du er altid velkommen til at kontakte os og bestille tid på værkstedet, hvor dygtige mekanikersvende, står til rådighed for dig og dit køretøj – om det så er en personbil, lastbil, bus eller autocamper. Vi glæder os til at hilse på dig og – ikke mindst – dit køretøj!

SKADER

Hvis uheldet er ude står vi parate til at opgøre og udbedre din skade. Vi har flere års erfaring med disse typer reparationer.

FORESPØRGSEL på
TIDSBESTILLING