Frankia I 8400 GD platin

DKK 2.299.000,00,-
Vogn nr. :1906
Kategori:Brugt
Mærke :Mercedes
Årgang:2020
Sovepladser :4/5
Længde :8,40
Totalvægt :5.500 kg
Kilometer:4628
BESKRIVELSE
Frankia præsenterer en førsteklasses løsning, hvor kvalitet og komfort er i fokus. Denne luksusautocamper, bygget på en robust Mercedes med 190 hk og 7-trins automatgear, tilbyder en række funktioner og detaljer, som sjældent ses i denne prisklasse. Hvis du drømmer om at tage på eventyr i en camper af denne kaliber, så tøv ikke med at kontakte os for at komme og se den.

Specifikationer og Udstyr:
• Første Indregistrering: 2/10 2020
• Brændstofeffektivitet: 9,1 km/l
• Kapacitet: 4 personer
• Vægt: Totalvægt 5500 kg, køreklar vægt 4870 kg, egenvægt 4620 kg
• Kilometerstand: Kun kørt 4628 km
• Ejerhistorik: Kun haft én ejer og altid stået i garage

Funktioner:
• Køreegenskaber: Multifunktionsrat, fartpilot, stor Mercedes-radio med navigation og klimaanlæg, bird view med 360 graders kamera, varme i forruden, thermo sideruder, elektrisk justerbare sidespejle med varme, elektriske plisségardiner foran og i sideruderne, to vendbare pilotsæder, elektrisk justerbart førersæde.
• Affjedring: Luftaffjedring bag, som kan styres automatisk fra førersædet, ekstra forstærkede støddæmpere og stabilisator for optimal køreoplevelse, elektrisk trinbræt ved fører- og kabinedør, LED-kørelys og tågelygter.
• Varme og Energi: ALDE vandbåren varme på gas, suppleret med strøm og motorvarme, 20 meter udtrækbar kabelrulle, 20 meter vandslange, 6 meter fleksibel afløbsslange, 4 solceller à 110 watt, to litiumbatterier à 110 AH LifePO4, 1700 watt inverter, ekstra booster oplader, automatisk parabol (85 cm).
• Praktiske Løsninger: Tempo 100 godkendelse i Tyskland, 8 baksensorer, 6 meter markise med LED-lys, lys over indgangsdøren, stort havebord med fire stole, 12 volts støvsuger, kørerampe til bagagerummet, to stiger til sengene, apotekerudtræk med to kurve, to vandtanke (110 L hver), ekstra wc-kassette, 10 kg letvægts gasflaske med automatisk omskifter, udvendig antenneudtag, 220V og 12V udtag, HPC selvnivellerende fuldautomatiske hydrauliske støtteben, forstærket kabinedør med tre låse, dobbelt bund, skorum, fluenet på døren, ekstra drejbar seleplads.
Sovepladser:
• Senge: Elektrisk seng over førersæderne til to personer, enkeltsenge bagtil, som kan omdannes til en stor dobbeltseng, sove- og seleplads til fem personer.
• Interiør: Læder på førersæderne, 24” TV med DVD, barskab med fire glas, ekstra blæser bag køleskabet, stort køleskab med frostboks, ovn på gas, tre gasblus, stor håndvask, integreret skraldespand, medfølgende service og glas.
Komfort:
• Klimaanlæg: Klimaanlæg i beboelsesdelen, alko pengeboks, mulighed for opdeling i tre afdelinger (soveværelse, badeværelse med separat brusekabine, køkken/opholdsrum), håndklædetørrer, 120L spildevandstank, gulvvarme, gulvtæppe til hele camperen, LED-lys.

Dimensioner:
• Længde: 8,40 m
• Højde: 3,20 m
• Bredde: 2,32 m

Frankia tilbyder gennemførte løsninger, hvor kvaliteten er i højsædet. Denne model er en camper bygget på en Mercedes med 190 hk og 7-trins automatgear. Den er udstyret med et væld af funktioner og fine detaljer, som man sjældent ser i andre campere i denne prisklasse. Hvis du drømmer om at køre ud i en camper af denne kaliber, så tøv ikke med at kontakte os for en snak om dine drømme.

Indregistreret første gang 2/10 2020. Camperen kører 9,1 km pr. liter og er til 4 personer. Totalvægt er 5500 kg, køreklar vægt 4870 kg og egenvægt 4620 kg. Den er udstyret med partikelfilter.

Denne autocamper har kun haft én ejer og har altid stået i garage. Den har kun kørt 4628 km. Den har multifunktionsrat, fartpilot, stor Mercedes-radio med navigation og klimaanlæg foran under kørsel, bird view med 360 graders kamera, varme i forruden, thermo sideruder i førerhuset, sidespejle elektrisk justerbare med varme, elektriske plisségardiner for og i sideruderne. Der er to vendbare pilotsæder, og forsæder er elektrisk justerbart i ryggen.

Luftaffjedring i bag kan styres automatisk med kompressor fra førersædet, og der er ekstra forstærkede støddæmpere og stabilisator hvilket gør at den køre fantastisk. Elektrisk trinbræt ved førerdøren og kabinedøren, som automatisk kører ind, når man starter, LED-kørelys og tågelygter.

ALDE vandbåren varme kører på gas, men kan suppleres med strøm og varme fra motoren under kørsel. Der er en 20 meter udtrækbar kabelrulle til 220 volt strøm, som automatisk ruller sig sammen, en 20 meter vandslange, der kan trækkes ud, og en 6 meter fleksibel afløbsslange. Mulighed for fast vandtilslutning, udvendig gasudtag i højre side, udvendig bruseudtag i venstre side, 4 solceller på hver 110 watt, to litium batterier à 110 AH LifePO4, en 1700 watt inverter, ekstra booster oplader, lader på startbatteriet, 85 cm automatisk parabol og reservehjul.

Camperen er Tempo 100 godkendt, i Tyskland på motorvejen, har 8 baksensorer, en 6 meter markise med LED-lys, lys over indgangsdøren, der medfølger to skråkiler og et stort havebord med fire stole, 12 volts støvsuger, en kørerampe til rummet bag, to stiger til sengene, apotekerudtræk i højre side med 2 kurve, to vandtanke placeret i højre og venstre side bag med hver 110 L i alt 220 L, ekstra wc-kassette, en 10 kg letvægts gasflaske med automatisk gasomskifter med filter og crash kontrol. Der er udvendig udtag til antenne, 220V og 12V i højre side. HPC selv niveaureguleret fuldautomatiske hydrauliske støtteben, forstærket kabinedør med tre låse, dobbelt bund i hele camperen, skorum indenfor døren, fluenet på døren og ekstra drejbar seleplads i højre side.

Elektrisk seng over førersæderne til to personer, enkeltsenge bagtil kan laves om til en stor dobbeltseng, så der er sove- og seleplads til fem personer. Læder på førersæderne, 24” TV med DVD, barskab med fire glas, ekstra blæser bag køleskabet med kontrolpanel, med kontrol af solceller, stort køleskab med frostboks, ovn under køleskabet, der kører på gas, tre gasblus, stor håndvask, integreret skraldespand i køkkenet, service og glas medfølger.

Klimaanlæg i beboelsesdelen, alko pengeboks, camperen kan opdeles i tre afdelinger med dør og sidevæg: soveværelse, badeværelse med separat brusekabine og køkken samt opholdsrum. Den har håndklædetørrer og en 120L spildevandstank, gulvvarme, gulvtæppe til hele camperen og LED-lys i camperen.

Længde: 8,40 m, højde: 3,20 m, bredde: 2,32 m.

Ny pris med dette udstyr er i dag 2.870.000 kr. Prisen nu: 2.299.000 kr.
GENERELT
Vogn Id1906
Årlig Grøn Ejerafgift18.280
Årgang2020
INDRETNING
Enkeltsenge i bag
Vinkelsofa
Mulighed for badeværelse
Tæpper i beboelsen og førerhuset
Læderbetræk på føresæder
Sænkeseng foran
5 sele pladser
5 soveplader
Karrosseri, Chassis & opbevaring
ChassisMercedes
Hydrauliske støtteben
Fartpilot
Motor190 hk
Forstærkede støddæmpere og luftaffjedring
8 Baksensore
Elektronisk trinbræt ved førerdør
Varme i forruden
Forbedret og opvarmet førersæder
Helårsdæk
Tysk tempo 100 godkendelse
Led lygter
Alufælge
SOG på toilet
Ladebooster 90 AH
Alpine radio
El trin ved føredøren
CAMPER DELEN
Radio med Dolby surround Sound
Siddegrp. inkl. førestole
Digital modtager + antenne
Stor garage i bag
Markise6 m
LED belysning i markise
Birdview 360 graders kamera
Fladskærm 32
2 stk gasfiltre
Apoteker udtræk
Solcelleanlæg
Udvendigt bruseudtag
Tilkobling til byvand
Dometic 2200 Fresh Jet
NX5 gas og narkosealarm
Enhætte
Få endnu Mere info & priser
KONTAKT OS