Blog

Ferie for Alle 2022
31. januar 2022

Ferie messen i Herning 2022

Så er det ENDELIG snart tid til messen i Herning igen, efter det har været aflyst de sidste 2 år grundet corona. I år vil messen løbe af stablen d. 25. – 27. februar.
Det er skandinaviske største ferie messe som bliver afholdt i MCH. Messen har været afholdt siden 1998 og NBC har været med lige fra starten.
Søren Brændekilde var med for første gange da han var 7 år gammel og er i dag ansat i firmaet sammen med sin far Niels Brændekilde, de vil begge være at møde på messen.

Vores grund til at stå på messe

Det vigtigste for os på messen er at kunderne får en god oplevelse og føler vi har tid til dem når de er her.
Vi lever af vores kunder og har et godt ry blandt vores kunder.
Vi har i de sidste mange år stået ved samme stand K8260, hvor vi altid er nemme at finde med vores høje salgstårn og de grønne tæpper.
Det kan godt være selve salget eller udlejningen ikke sker direkte på messen, men det skaber en masse kontakter til kunderne og de kontakter os ofte efter messen er afsluttet og alle de mange indtryk er sunket ind.

Den bedste ferieform!

Det er selvfølgelig en messe med “Ferie for Alle”, men vi mener selv at vi står med den bedste ferie form, nemlig den ferie frihed man oplever på hjul.
Vi står både med udlejning og salg. Vi guider rigtig mange omkring denne ferie form, da vi selv elsker at holde ferie på den her måde. Om man som os køre rundt i Danmark, syd- eller nordpå, er man altid nærværende med hinanden og naturen.

Vores mærker

På messen udstiller NBC mærkerne Frankia, Pilote, Giottiline og Etrusco. Det vil sige der er lidt for en hver pengepung.
Frankia er tysk produceret, Pilote er Fransk, Giottiline og Etrusco er Italiensk, hver især har de deres kvaliteter som man kan hører mere om, hvis man tager fat i personalet på standen. Det er vigtig for os at personalet på vores stand selv har prøvet at holde denne her ferieform i autocamper, så man kan få nogle gode råd med på vejen.

Årets autocamper

Hver år bliver der på messen nomineret årets autocamper vi har hele to med i nominering. Giottiline Van 60 V og en Giottiline Siena 390, det er DCU der står for denne vurdering sammen med nogle jury.
Man kan ligesom vi selv gør overnatte på DCU vinter campingplads, den ligger lige ved siden af messen, hvis man selv er i autocamper eller campingvogn. Det gør det også nemmer for os hvis vi f.eks skal give en bytte pris for jeres den gamle at vi kan komme ud og se den eller være behjælpelig med en reservedel der mangler. På pladsen er der mulighed for strøm, bad og toilet.


Vi glæder os til at se nye som gamle kunder til Ferie for Alle 2022.