Blog

Le Mans
23. august 2020

Le Mans – Den ultimative mandetur!

 

Byen Le Mans 200 km sydvest for Paris, er mest kendt for det årlige 24 timers motorløb. Det er da også det, der lokker over 250.000 mennesker til byen hvert år.

Med en topfart på mere end 340 km/t med kørsel både dag og nat. Hvor såvel mand som bil presses til det yderste igennem 24 nervepirrende timer. Dette klassiske udholdenhedsløb er verdens hårdeste og mest prestigefyldte racerløb.

Dette er også grunden til at over 30.000 danskere hvert år valfarter til den Franske by for at opleve denne unikke stemning helt tæt på.

Da en stor del er indkvarteret på forskellige midlertidige camps i området og på hoteller. Vi vil dog mene at man skal ligge på en af de camps der er at finde helt tæt på pladsen. Dette kan man selvfølgelig komme i en autocamper.

 

Oplev Le Mens i en autocamper

Om onsdagen går det løs med kampen om startplaceringerne til årets løb. Fredag er pitten åben for publikum, og om aftenen kan man komme helt tæt på favoritterne, når kørerne præsenteres i det legendariske optog igennem Le Mans by. Om lørdagen bliver bilerne testes en sidste gang, og så lyder startsignalet! Her starter et helt døgn med fuld fart på og selv efter 24 timer, holder alle tilskuere vejret, når det ternede flag falder.

Vi tilbyder jer at i kan komme til opleve dette helt tæt på. Så i får lugten af brændt gummi og selve stemningen Le Mans er kendt for med på tæt hold. I slipper dog for at ligge i et utæt telt, med en punkteret luftmadras og en kold sovepose. Hos os får i den fede luksus af gode madrasser, køkken, toilet og bad samt varme til de kolde nætter.

Vi anbefaler jer at få booket en plads på forhånd. For at sikre jer at i ikke ænder på de bagerste parketter.

Vi giver selvfølgelig et godt tilbud til jer og er klar på at give jer nogle gode råd med på vejen.