Blog

Autocamperferie med hele familien
23. august 2020

Her kommer en lille beretning fra en af vores kunder der sidste år var afsted i en af vores vogne til Nordkapp med hendes børnebørn. 

 

To af mine børnebørn og jeg skulle på ferie i en af Niels Brændekildes campere.
Vi kørte fra Christiansfeld til Malmø og videre til Gøteborg, for derefter at fortsætte op gennem Sverige til den svensk- finske grænse. Kort tid efter passerede vi den finsk-norske grænse og videre til Nordkapp. Her var vi så heldige, at vi så midnatssolen, inden det var sengetid.

Dagen efter kørte vi en del i Lapland, og så rigtig mange græssende rensdyr i vejkanten, og en del stående ude midt på vejen. Fantastisk!!

Autocamperferie med hele familien

Autocamperferie med hele familien

Vi kørte herefter til Finland, og over til en af de russiske grænser. Spændende at kikke over til Rusland. Tilbage til hovedvejen, som går ned gennem Finland og til Åbo, for at sejle til Stockholm. En fantastisk sejltur gennem skærgården.
Fra Stockholm videre mod Helsingborg, og snart var vi på vej over Øresundsbroen mod Sjælland, Fyn og hjem til Christiansfeld.
Vi blev alle tre enige om, at vi havde haft en rigtig dejlig, spændende og en anderledes ferie, takket være Nils Brændekildes lejede funktionelle camper.


Tusind tak for leje af camperen.
De bedste sommerferiehilsner fra Amalie, Cecilie og mormor (Lise)