Åbningstider

Alle hverdage fra 07.30 – 16.00

Find os

Haderslevvej 59, 6630 Rødding

Kontakt os

Ring til os på +45 7455 2101

Profil

Professionel, alsidig og fleksibel – det er NBC

NBC er grundlagt i 1987. Målet med virksomheden var at istandsætte brugte autocampere og udleje dem. Det var dengang en ældre Hanomag, som Niels Brændekilde fik gjort klar til udlejning. Pengene som autocamperen tjente hjem ved leje skulle bruges til at investeres i den næste autocamper. De to skulle tjene hjem til de næste to osv., på den måde finansierede autocamperne sig selv.

I 1994 gik Niels Brændekilde i gang med at bygge den 1100m2 store opvarmede udstillingshal, hvor autocamperne står udstillet.

I 1998 blev den første Frankia købt hjem på prøve og kort efter blev der hentet yderligere fem Frankia autocampere i Tyskland. Her stødte Niels Brændekilde tilfældigt på en Bavaria autocamper, som han købte med hjem. 2 år senere, i 2010, begyndte NBC at forhandle Moovéo bygget ved Pilote.

Så begyndte det for alvor at accelerere. Virksomheden voksede og voksede og i løbet af 2012 var NBC yderligere blevet forhandler af Pilote og P.L.A..

I dag er NBC et veletableret firma med eneforhandling af Frankia, Bavaria, Pilote, P.L.A. og Moovéo autocampere i Danmark.

NBC er en travl virksomhed, som ud over salg af nye vogne, også har brugtvognssalg, udlejning af autocampere, Danmarks eneste DCU testcenter for autocampere, Mekonomen/CAD-værksted, Uno-X tankanlæg, Ekstra-butik og – ikke at forglemme – pølsebar, når sulten melder sig.

Kontakt os