Blog

Pilote
15. april 2021

Vi har været forhandler af Bavaria/Pilote i 20 år. Niels var nede og hente en Frankia på fabrikken og spurgte til hvilken model det var der stod ovre på pladsen. Han endte efter kort samtale med medarbejderen fra Frankia fabrikken, at finde ud af at det ville være den helt perfekte vogn til udlejning hjemme i Danmark. Og derved fik vi også forhandling af Pilote.

I dag er det også disse vogne vi ofte bruger i vores udlejningspark, da de er utroligt slidstærke og en fantastisk vogn til en fordelagtig pris.

 

Pilote

Pilote´s historie

Pilote har designet og bygget autocampere i over 50 år med visionen om, at de på fabrikken skal kunne forestille sig, selv at kunne tage på ferie i vognen.

Der er over 300 personer ansat på fabrikken og alle har fokus på kvalitet og har samtidig den største respekt for kunden. Pilote arbejder med fokus på innovation, erfaring, den industrielle proces, det traditionelle håndværk, kreativitet og holdbarhed når de går i gang med at producere vores kommende vogne.

Læn jer tilbage, slap af og Pilote skal nok tage jer på jeres livs rejse.

 

Pilote

 

Tidslinje Pilote

1962

Det var her det hele startede! Den første Pilote blev lavet på fabrikken i Limouzinière.

1965

Allerede her er fabrikken ikke stor nok og der bliver bygget en ny fabrik I samme område. Denne fabrik bliver udvidet flere gange indtil år 1975.

1978

En tur til USA inspirerede til at bygge den første autocamper som vi kender I dag, bygget op helt fra chassiset.  Det er også her Pilote bliver et anerkendt mærke på tværs af landets grænser og salget tager fart.

1981

Grundet den store efterspørgsel af deres vogne beslutter Pilote sig nu for at udvide produktionen. Det er nu at der bliver udvidet i sortimentet med det lav-bundede chassis.

1985

Introducere deres første Alkovemodel, modellen R800DA.

1990

Pilote køber her Frankia, et tysk mærke der har specialiseret sig I dobbeltbunde.

1995

Den første collection “First by Pilote” modeller bliver bygget, en model der er I et prisleje der er til at betale.

1999

Paris-Dakar: en af Pilotes modeller deltager for første gang. Dette event blev inspirationen bag mærkets slogan: ”Make the World Your Home”.

2004

Indvielse af den nye 10.000m2 fabrik I Membrolle-sur-Longuenée, tæt på Angers.

2010

Indvielse af det nye Autocamper Service Center I Membrolle-sur-Longuenée. Her på centeret serviceres kunder og oplæres salgspersonale og mekanikere.

2015

Fornyet udvalg I de tilbagevendende modeller Galaxy og Pacific.