Blog

Disneyland Paris
21. oktober 2020

Hvis man endnu ikke ved hvor ferien går hen, ville vi klart anbefale en tur til Disneyland Paris!

Om det er den helt store rundtur i vores skønne europa. Eller om det bare er en forlænget weekend kan en tur for Disneyland Paris helt sikkert anbefales både for børn og barnlige sjæle.

Ude foran selve parken er der en super fin autocamperplads, hvor man kan overnatte. Her er der både bad og toilet faciliteter. Der er dog ikke strøm på pladsen, men vi overnattede 2 nætter uden strøm.

 

Oplev Disneyland Paris

Der er tre parker Studio park, Disneyland park og Disney Village. Din billet giver adgang til alle parker, vi vil anbefale minimum 3 dage hvis man skal nå og opleve det hele. Man kan med fordel bestille billetterne hjemmefra for at opnå den bedste pris.

Disneyland Paris er den perfekte ramme til en fantastisk familieferie, I sent vil glemme. De to hovedparker, Disneyland®Park og Walt Disney Studios® Park, er begge bygget op af forskellige “lande” med varierende temaer.
Gå bl.a. på opdagelse i Adventureland og mød den frygtløse pirat Jack Sparrow. Besøg Fantasyland og tag en snak med Alice fra Eventyrland. Eller smut forbi Discoveryland hvis du altid har drømt om at møde din yndlings Star Wars helt.
Er du mere interesseret i at finde ud af, hvordan din favorit Disney figur er blevet til, er der også masser af mulighed for dette! Besøg bl.a. Production Courtyard eller Toon Studio i Walt Disney Studios Park. Her vil dine Disney drømme helt sikkert vil blive opfyldt!

Der er mange forskellige shows og parader i parken der skifter efter årstider og de forskellige temaer der er i parken. Vi vil især anbefale at man får set både de shows der kører i løbet af dagen, samt dem om aftenen. Der er et smukt lysshow i sent vil glemme.

Hvis man skal nå at se det hele vil vi anbefale at man bruger min. 3 dage, til gengæld får man en på opleveren!