Blog

PLA hedder nu Giottiline
15. januar 2021

Giottiline tidligere PLA er et firma belligende i Italien. I det meget flotte Toscana område syd for Firenze i en by der hedder Colle Di Vald`Éls.

Pier havde mere end 30 års erfaring inden for opbygning af autocampere og det har altid været hans kærlighed og passion at nytænke udvikle og opbygge autocampere, han er dog desværre gået bort. Pier startede PLA fabrikken op i febuar 2010, lige der hvor finanskrisen kradsede aller mest, og dette helt uden at skulle optage lån i banken for at starte op.

 

Rapido opkøbte Giottiline

 

Grunden til at dette kunne lade sig gøre er at direktøren Pier i 1988 startede med at opbygge den meget kendte autocamper McLouis. Han fik en kanon succes med McLouis og solgte fabrikken i 2005.  PLA opkøbte Giottiline i 2015, derfor hedder de nu Gioottline. I 2019 opkøbte Rapido Giottiline.

Giottiline opbygger over 20 forskellige modeller inden for delintegrerede, alkove, fuldintegrerede og van. Giottiline er nogle af de eneste der har en autocamper indrettede til 7 personer. Alle Giottiline autocampere bygges op på Citroen, men kan bestilles på Fiat Ducato. De er alle med glasfiber på tag og sider, de er helårsisoleret med 70mm PUR-skum i bunden og med opvarmet spildevandstank. Der er 5 års vandindtrængningsgaranti.

 

PLA

 

Niels Brændekilde forhandler PLA/Giottiline

 

Niels Brændekilde har været importør og forhandler af PLA/Giottiline siden 2012. Som andre autocampere var der lidt start problemer, men dette blev udbedret og i dag er alle lavet af glasfiber. Den mest solgte PLA/Giottiline er en Siena 395 den har 2 enkelt senge i bag og en elektronisk hæve/sinke seng i midten af vognen.

Den kan fås med en ekstra sele plads så den er til 5 personer. Vinkel køkken, stor garage i bag. Det er en god camper til prisen, den fås fra kr. 562.750,-.
Den anden bedste solgte er en Giottline Siena 435 til 7 personer med alkove, 2 køjer i bag og vinkelkøkken, en rigtig god familie vogn.

Kontakt os gerne for mere info eller se mere på www.giottiline.com