Blog

Frankia
15. marts 2021

FRANKIA… TYSK KVALITET I SÆRKLASSE!

Frankia blev grundlagt i 1960 i Marktschorgast og er i dag stadig at finde i dette område. Som i alt andet er tyskerne kendt for at sætte en utrolig høj standart inden for motor industrien og dette er selvfølgelig også gældende ved produktionen af Frankia autocamperne.

På fabrikken ligger de især vægt på tre ting: livsstil, innovation samt en exceptionel kvalitet og sørger for at disse tre ord, er det alle medarbejdere integrerer som en del af deres daglige arbejde.

Det er selvfølgelig også derfor at Frankia stadig i dag er førende inden for kvalitetsautocampere med en luksuriøs indretning. Der er brugt de bedste materialer under hele fremstillingen og alt i vognen er gennemtænkt helt ned til den mindste detalje.

Opbygning

Både tag og sider er bygget op i glasfiber, som er ekstra stærk og helårsisoleret med styrofoam og dobbeltbund.

Alt træ i konstruktionen er erstattet med polyurenthan (pur-skum) og der er derved en ekstra lang fugtindtrængningsgaranti på op til 10 år!

Frankia har fire forskellige typer af vogne at vælge imellem; Fuldintegreret, delintegreret, alkove og nu også Van. Der er flere modeller at vælge imellem inden for alle kategorier. De forskellige indretnings muligheder, gør at det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvordan vognen ender med at se ud.

Teknologi i Frankia

Inden for de sidste år er teknologien også vundet mere frem inden for autocamper verden. Her er Frankia igen helt i front. Der findes blandt andet solcelle anlæg, satellit anlæg, elektronisk markise, stemmestyring i radioen, sinus inverter, power batterioplader. Og meget mere i Frankias modeller som standart.

Næsten alle modeller bygges op på det nye Mercedes chassis. Dette sikrer derfor en fantastisk køreoplevelse hver gang man er af sted.

NBC i Jels har mere end 30 års erfaring i køb, salg og udlejning af autocampere. Er forhandler og servicepartner i Danmark af Frankia luksus-autocampere som vi har haft forhandling af i 27 år.