Blog

Heide Park i autocamper
3. marts 2021

Turen går til Heide Park!

Hvis man er ved at være træt af de forlystelser Danmark har at byde på, kan vi helt sikkert anbefale en tur til Heide Park, Soltau i Tyskland.

Vi tog af sted sidste sommer om eftermiddagen og satte næsen mod Snow Dome Bispingen. Turen der ned i autocamper tager ca. 3-4 timer uden trafik, med det er svært at undgå omkring Hamborg. Så vi endt med at nå op på 5 timer inden vi nåede frem grundt kø. I disse situationer er det rart at være i en autocamper, hvor man kan sætte god musik på, nyde en kold sodavand og ellers sidde behageligt og sludre mens trafikken glider forsigtigt frem.

Grunden til at vi valgte at overnatte her ved Snow Dome er at der er gratis toiletforhold, gode snitzler i restauranten og gratis at parkere med autocamperen.

Besøg i parken

Næste morgen blev morgenmaden nydt i autocamperen og så satte vi ellers næsen efter Heide Park. Det koster 12 Euro at parkere på pladsen med en autocamper. Der er her ingen strøm på selve pladsen, men det ligger afsides og der er her ingen støj fra selve parken.

Vi brugte hele dagen i parken og vi er alle enige… HEIDE PARK ER FEDT!! Der kan Danmark godt pakke sammen med deres små karruseller og rutsjebaner. Det er en fantastisk park både for store og små. Grundet covid-19 situationen var der en del ventetid ved de forskellige forlystelser. Alle retningslinjer blev overholdt og man følte sig ikke utryg et eneste tidspunkt.

Igen pakkede vi autocamperen sammen og satte næsen mod Snow Dome til endnu en overnatning.

Hvad har Soltau ellers at byde på?

Næste dag blev formiddagen brugt både på hovedet og på ski. Der var et par stykker der savnede at stå på ski, så de lejede både ski og skitøj og brugte et par timer på at finpudse formen. De andre tog turen over til Das Verruckte Haus. Her er der bygget et hus på hovedet, hvor der kan tages gode billeder med hovedet i kummen eller kravlende op af taget. Det er svært at sige om dette er til størst fornøjelse for børnene eller barnlige sjæle…

Lige over vejen fra det skøre hus er der en labyrint som man kan komme ind og finde vej igennem. Der bliver udleveret et kort, med en rebus der skal løses. Dette er dog på Tysk og her måtte vores evner desværre stå af og vi nød bare turen rundt i labyrinten med børnene i stedet for.

Så alt i alt en fantastisk tur i autocamper, hvor vi blev overrasket over hvor mange ting vi ikke kendte til i området.